2011. október 4., kedd

Aqua-Rhythm - Intenzív hidratálás bőröd fiatalságáért

Az emberi szervezet 90%-át víz alkotja, amely döntő szerepet játszik a bőr egészségének megőrzésében és az anyagcserében. 30 év felett a bőr feszessége csökken, megjelennek az első finom ráncok.
Ezért az Oriflame kifejlesztette Aqua-Rhythm termékcsaládját, amely a fiatalság megőrzésének záloga. Az Aqua-Rhythm egy egyedülálló Hydro-Protect Complex-et tartalmaz, amely hidratálja bőrét és védi a bőrfelületet.


Milyen alkotóelemei vannak Hydro Protect Complex-nek?

A Hydro Protect Complex a svéd alga és a Jerikó rózsájából származó kivonatnak köszönhetően hidratálja és védi a bőrt.
A svéd vörös alga, lágyítja és felélénkíti a nedvességtartalmát vesztett bőrfelületet.
A Jerikó rózsája, amely Észak-Afrikában honos növény, megköti a vizet a bőrben, és fokozza a bőr kollagén- és elasztin termelődését, ennek köszönhetően javítja a bőr tartását és feszességét .


A bőr a reggeli órákban a legérzékenyebb, ezért ébredés után fontos, hogy minél hamarabb hidratáljuk. A nap folyamán a túlfűtött helyiség, légkondicionáló vagy a napsütés mind hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának csökkenéséhez. Az Aqua-Rhythm nappali krém hidratál és megóvja bőrödet a környezet káros hatásaitól.
Kiszerelés: 50 ml
Termékkód: 18662
Ár: 4.699 Ft


Az Aqua-Rhythm éjszakai krém pedig biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat bőröd számára, miközben a szervezeted pihen.
Kiszerelés: 50 ml
Termékkód: 19681
Ár: 4.699 Ft


Az öregedésgátló szemkörnyékápoló balzsam ragyogóbbá, frissebbé teszi a szemkörnyék bőrét. Elhalványítja a sötét karikák megjelenését, és csökkenti a szemkörnyék puffadtságát.
Kiszerelés: 15 ml
Termékkód: 18675
Ár: 3.199 Ft





Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj, ha termékünk ára megváltozik, illetve ha a termék bekerül az akciós katalógusba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése